Hur vill du leverera?

Hantera all din leveransservice från en superhjälteplattform för transportadministration.

Eller rättare sagt: Låt superhjälten hantera den åt dig. Börja med ett grundabonnemang och växla automatiskt upp när sändningsflöden och leveransambitioner stiger. Vilka funktioner önskar du? Ladda ner produktkatalogen här. Eller kolla in funktionerna längre ned på sidan.

Produktkatalogen
Emoji_Sun_Behind_Cloud_Emoji_grande

MOLNET

Obegränsat med utrymme, adaptivt och blixtsnabbt. Här omvandlas transportdata till kunskap du kan agera på, nu och imorgon.

klocka

REALTID

När kommer varan? Var är komponenten? Ett oavbrutet flöde av transportinformation gör att verksamheten kan planera produktionen.

computer

INBYGGT

LogTrade integreras i ditt affärssystem. Sedan växer den automatiskt i takt med din verksamhet. Och är alltid uppgraderat.

ETT PAKET KOMMER LASTAT

Med vadå? Ett snabbintegrerat system för transportadministration och leveransservice som ger dig och dina mottagare överblick och kontroll, men också lugn och ro. LogTrade erbjuder ett antal olika funktioner under varje fas av paketets resa. Här kan du läsa mer om dem.

PLANERA

PLANERA

VAD ÄR MÅLET?
När ska det vara framme? Vad får den kosta? Vilka transportörer vill du använda? Vill du låta dina kunder välja leveransalternativ själva?

Läs mer
SKICKA

SKICKA

NÄR DU SKAPAR SÄNDNINGEN
Mottagaren aviseras automatiskt, EDI går iväg och fraktetiketterna skrivs ut vid rätt station. Med över 2000 uppdaterade valideringsregler ser systemet till att sändningsinformationen alltid blir rätt.

Läs mer
SPÅRA

SPÅRA

NÄR DU FÖLJER SÄNDNINGEN
Paketen har skickats iväg. Och lastbilarna känns nu som de är en del av ditt varulager: Du kan följa alla försändelser, och informera dina kunder om sändningsnummer, pris och status.

Läs mer
ANALYSERA

ANALYSERA

EFTER LEVERANS
Vad har skickats, hur mycket och till vilka områden? All sändningsinformation lagras i systemet så att du kan överblicka och analysera dina transportflöden. Samt dela information – säkert och kontrollerat – med andra i transportkedjan.

Läs mer