Varför The Point?

Uppgradera din handel

KOPPLA IN DIG PÅ E-HANDELSKRAFTEN UTAN ATT VARA EN E-HANDLARE. 

  1. Den fysiska butiken håller inte på att dö. Det är den tråkiga fysiska handelsplatsen som håller på att drunkna i kölvattnet av e-handelns utveckling. Varumärken som satsar på att göra den fysiska shoppingen till en praktisk e-handels-integrerad upplevelse skapar långa köer utanför sina butiker.
  2. För e-handelskonsumenten i synnerhet och slutkonsumenten i allmänhet  är det viktigaste att få varan så fort som möjligt. Dessutom är ombudsalternativet fortfarande det mest populära leveransalternativet bland slutkonsumenter. Trots att den lämnar mycket övrigt att önska erbjuder den flexibilitet. Du behöver inte vara hemma mellan 12 och 16, utan kan gå ut och hämta paketet när du har tid.

I The Point sammanfogar vi båda dessa insikter och erbjuder dig en möjlighet att uppgrader din fysiska handelsplats till en servicepunkt med superkrafter.

Vill du bli ett The Point?

Vill du göra din version av Atrium Ljungbergs Leveriet? Oavsett om du är ett gym, en frisör, ett köpcentrum eller en lokalitet med andra tjänster och produkter kan du med LogTrades system för leveranshantering se till att din målgrupp får paketen där de befinner sig i sin vardag, och på ett sätt som sätter pricken över i i konceptet leveransservice.

Genom att trycka på "Ja, kontakta mig" godkänner du vår integritetspolicy, och kommer att bli kontaktad av LogTrade.