The Point  

SOM ATT E-HANDLA FAST BÄTTRE

Tänk om du kunde låta dina online-kunder hämta ut paket och hantera returer på ett ställe de faktiskt skulle vilja vara på och ändå har vägarna förbi till. Nu kan du det.

Vad är The Point? The Point utvecklar handeln i skärningspunkten mellan den digitala beställningen och den fysiska överlämningen.

BÖRJA LEVERERA TILL THE POINT

Gör sista steget i din leverans mera lustfylld & behändig.

Läs mer
Varför The Point?

BLI MED THE POINT

Ge dina kunder ännu en ursäkt att komma förbi.

Läs mer

ATRIUM LJUNGBERG TAR LEDNINGEN

GÖR VARJE PAKET TILL EN PRESENT

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg satsar på sin version av The Point – LEVERIET – ett paketombud du gärna går en omväg för att nå.

Inte för att de börjar avsides. Först ut är Sickla köpkvarter i Nacka, Stockholm, den 29 november 2018, tätt efterföljt av Mobilia köpcenter i Malmö den 4 december. Var och en ansenliga gallerior med mellan 1.1 och 1.2 miljoner besökare i månaden.

 

Under 2019 kommer de att skala upp konceptet och rulla ut det runt om i landet.

 

I Sickla kommer Leveriet bestå av 200 kvadratmeter leveransservice extra allt. Det betyder att kunder kan hämta och lämna paket, göra returer, prova kläder i provrum, få hjälp att återvinna emballage, slå in paket, vila benen, ladda telefonen. Därutöver finns 200 kvadratmeter lager- och bakutrymme. I Mobilia är motsvarande förhållande mellan serviceyta och lageryta 205 respektive 130 kvadratmeter.

Bakutrymmena erbjuder inte bara vanlig ombudslagring utan också konceptet utskjutet lager.

SOM AMAZON FAST BÄTTRE

Utskjutet lager betyder att du som e-handlare kan leverera in en batch med produkter i förväg, inför exempelvis olika handelshögtider, så att dina kunder kan hämta ut en beställning på Leveriet tio minuter efter att den är lagd.

Därmed kan du som e-handlare börja leverera förutseende, det vill säga börja kapitalisera på den typ av transport- och leveransdata som exempelvis e-handelsgiganten Amazon använder idag för att skapa deras omtalade en-timmes-leveranser.

 

Förutom personalens höga servicenivå erbjuder Leveriet dig tidsbegränsad uthyrningsutrymme i utställningsdelen.

 

Det stora är att du kan börja göra som Amazon utan att ha deras logistiska muskler. Du behöver helt enkelt inte äga hela leveranskedjan för att börja leverera i världsklass.

SHOWROOM FÖR E-HANDLARE

Förutom personalens höga servicenivå erbjuder Leveriet dig tidsbegränsad uthyrningsutrymme i utställningsdelen. Det betyder såväl fysiska montrar som stora digitala skärmar för exponering av dina produkter och ditt varumärke.

BARA BÖRJAN

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med fastigheter i Malmö, Uppsala, Göteborg och Stockholm. Leveriet i Sickla och Mobilia är startskottet för ett helt nytt ombudsnät inom deras varuhus- och fastighetsbestånd. Under 2019 kommer de att skala upp konceptet och rulla ut det runt om i landet.

VILL DU BÖRJA LEVERERA TILL LEVERIET?

Genom att trycka på "Ja, kontakta mig" godkänner du vår integritetspolicy, och kommer att bli kontaktad av LogTrade.

Varför har inte The Point kommit tidigare?

Varför tog det så lång tid?

Behovet och efterfrågan har funnits länge – men det är först nu det går.

Läs mer
Ericsson ändrar spelplanen inom logistiken.

Vadå Internet of Logistics?

Ericsson ändrar spelplanen för all handel och leveranshantering.

Läs mer