»Houzz«

Vad är Houzz?

Houzz är världens största plattform för heminredning, arkitektur och design. En vertikal marknadsplats byggd som ett community för bostadsägare som vill göra om eller förbättra sina hem.

Houzz kan också beskrivas som verktyg där experter inom hemomgörningssfären får visa upp sina jobb och samarbeten för miljontals relevanta bostadsägare.

Houzz grundades 2009 i Palo Alto, USA av Adi Tatarko CEO, och Alon Cohen, President. Plattformen har över 40 miljoner unika besökare i månaden, och består av fler än 1,5 miljoner aktiva renoverings- och inredningsexperter.

Houzz:s app för IOS & Android har över 500 000 omdömen med i genomsnitt 5 stjärnor.

Vad är Houzz Marketplace?

På Houzz Marketplace kan experter inom hem, renovering och inredning bygga sitt varumärke, komma i kontakt med bostadsägare och effektivisera projekthanteringen genom att sköta den på nätet. Dessutom kan e-handlare som riktar sig till bostadsägare sälja sina produkter.

Läs också: Därför är Houzz intressantare än Amazon

Intermodala transporter

Medelfyllnadsgrad

Postponement

Kassation

Just In Time

Fyllnadsgrad

Transportetikett

Fraktsedel

Fraktetikett

EDI

Affärssystem

Router/routing

Paket

Lagerhanteringssystem

Logistik Magento

Logistik WooCommerce

Tredjepartslogistik – 3PL

Inventory Management Software

Warehouse Management System (WMS)

Point of Sale System – POS

Enterprise Resource Planning (ERP) Software

Transport Management System – TMS

TA system

RFID

Track and Trace

CPFR

Buffertlager

ADR

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER