TA-SYSTEM TUR OCH RETUR

Rapporter vi höjer på ögonbrynen åt, checklistor, webbinarium. Här kan du ta del av allt möjligt TA-relaterat, gärna sådant som handlar om transportinformation. Vi älskar ju transportinformation. Hur den tar paketen på turer och returer. Från och till hamnar, hangarer och människor runt hela världen.

Här kan du också läsa LogTrade’s story.

Saknar du något? Vill du vara med på ett webbinarium? Har du något skojigt ämne vi borde ta upp i en podd? Hör gärna av dig. Det skulle göra oss glada. Vi tycker att TA-branschen är intressant. Men den blir inte roligare än vad vi gör den, gärna tillsammans med dig.

Kontakta LogTrade

TA-NAVET

Välkommen till din oas bland transport- och fraktflöden.

fredrik_svedberg-tv

Se en film

Bättre tillväxt med rätt TA-system

Från fem till 328 miljoner kronor på rekordfart. Vilken betydelse hade ett nytt TA-system för hur snabbt e-handlaren Furniturebox kunde mångdubblade sin omsättning? Se filmen om TA-systemet som motor för tillväxt och lönsam logistik.

Jag vill se filmen
ladda_ner_checklistan

Ladda ned en checklista

Hur fungerar ditt TA-system idag?

Hur många plock per minut gör ni idag och vad kostar era returhanteringar? Ladda ned vår checklista för att räkna ut vilka interna effektiviseringar ert företag skulle kunna göra genom att bli mer automatiserat i in- och utgående transporthantering.

Ladda ner checklistan
transportadministration2

När ingen längre ­arbetar med transport­administration

Du slår upp ögonen i panik. Klockan är två, natten till din dotters födelsedag. Du tar ett djupt andetag, vänder dig mot mobilen och säger tyst: “Beställ Narnia­böckerna, inslagna. Leverera klockan 08:00.”

Frågan är inte vad som är logistiskt möjligt idag, utan när det blir standard att få hem gods utan en mobilskärm eller ta emot leveranser från en drönare. Vilka möjligheter ser du?

Allergimedicinen som landar intill blomster­ängen?

Golvbrunnen som når din kund på hantverksfirman där och när hantverkaren behöver den?

Och eftersom hungersnöd inte är en mat­fråga utan en logistisk fråga ser du kanske möjlig­heterna att bekämpa den globala svälten?

Men vad möjliggör den här ut­vecklingen? Med två ord – “automatiserad transport­administration”. Vi vet. Begreppet låter lika monotont som ett löpande band. Vi kan dess­utom vara så tekniskt insnöade att vi glömmer bort att ­komma till poängen när vi pratar om vårt molnbaserade realtidssystem: Vi tycker inte att någon ska behöva befatta sig med transportadministration. Ingen. Alls. För nyckeln till den exceptionellt goda servicen är ett system som istället för att stjäla av din tid jobbar åt dig. En automatiserad transportadministration med superkrafter.

LogTrades kunder och samarbetspartners är bland annat e-handlare, leverantörer och transportörer. Var och en vet att deras varumärke inte är starkare än dess svagaste länk. Därför är de måna om att erbjuda sina kunder leveranser som visar att de bryr sig – hela vägen. Våra kunder vill också kunna växa, och vet att utmaningar som var du ska ställa alla grejer kräver ett system som digitaliserar logistiken.

 

Vi tycker inte att någon ska behöva befatta sig med transportadministration. Ingen. Alls. För nyckeln till den exceptionellt goda servicen är ett system som istället för att stjäla av din tid jobbar åt dig.

 

För tillfället hanterar vårt system fler än tre miljoner transaktioner per dygn, i realtid. Det betyder att tusentals kunder och transportörer integrerat vårt system i sina affärs- eller lagersystem. En del har varit med oss sedan starten för 20 år sedan. Men det som gör oss flera meter höga av stolthet är att våra kunder inte bara ser oss som en osynlig programvara – utan en omtänksam samarbetspartner som kan ta med dem in i framtiden.

Vår molnbaserade teknologi är en pusselbit som möjliggör en framtid där leverans- och transportprocesserna tar världen till en ny dimension. Hur resan dit ser ut vet ingen. Men vi arbetar outtröttligt vidare. Varje dag utvecklar vi tekniken som löser dagens problem med en vision om morgondagen. Och vi gör det tillsammans med våra skickliga partners.

Halvfyllda lastbilar kommer höra till historien. Lagerplatser kan optimeras. God leveransservice kommer gå hand i hand med en ekonomiskt och miljömässigt effektivare framtid. För det är vad som händer när transportadministrationen blir maximalt automatiserad: Ingen jobbar med det – men alla njuter av dess frukter.

 

Läs mer:

Fungerar LogTrade med Alexa? 

Revisorerna grät nästan av lycka. Så här gjorde Smedbo när de monderniserade sin transport- och lagerhantering.

 

Hur får jag mer 3PL för pengarna?

3PL är inte en ny droid i Star Wars-universumet. Det är en etablerad lösning för logistik och lagerhållning utförd av en tredje part här i vårt solsystem. Men vad är fördelarna? Finns det några nackdelar? Och hur får du ut det mesta från din 3PL-tjänst? Ladda ner vår lista Mer 3PL för pengarna med rätt TA-system.

Jag vill ha listan

Referenser

Vilka är våra kunder och på vilket sätt har de haft nytta av vårt TA - system? Här finns ett urval av varumärken som du kan botanisera bland. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

{{ post.title }}

{{ post.comp_name }}

{{ post.title }}

Läs vidare
Visa fler