»Datadelning«

Dela din transportdata

Med Datadelning ger du andra parter i din supply chain än transportören möjlighet att få tillgång till vissa delar av din transportinformation. Du be­stämmer själv exakt vilken information de ska ha tillgång till och hur länge de ska få tillgång till den. Och ja, det är busenkelt.

Med Datadelning får mottagaren också be­stämma hur, var och när transportinformationen ska nås.

Den här delningsfunktionen i LogTrade ger dig möjligheten att erbjuda dina kunder, vem de än är, olika tjänster. Dem av våra kunder som hyr ut lagerutrymme och lagerservice uppskattar exempelvis det mervärde de, i sin tur, kan erbjuda sina kunder med hjälp av den här tjänsten. En service de självfallet tar betalt för.

Datadelning statuspush eller statuskoder är en funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning – Statuspush

automatisk avisering

Automatisk avisering

Datadelning tredjepart, funktion LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för tredjepart

Datadelning för att spåra gods, funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för att spåra gods

datadelning för analys, funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för analys

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER