»Datadelning för analys«

Gör din kund klokare på sin historia

Ett sätt att använda sig av datadelningsfunktionen i LogTrade är att, i efterhand, erbjuda dina mottagare tillgång till information om godsets färd.

Denna underfunktion kallar vi Datadelning för analys. Det är en funktion som, framförallt, uppskattas av individer som ansvarar för transportflödena i ett företag.

Med datadelning av den här karaktären kan en person upplåta hela eller delar av transportinformationen till ett system för Business Intelligence, för att snabbt kunna analysera godsflöden.

Med hjälp av data om exempelvis transportkostnader per sändning kan din kund till exempel göra beräkningar av täckningsbidrag och marginaler.

Datadelning statuspush eller statuskoder är en funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning – Statuspush

automatisk avisering

Automatisk avisering

Datadelning tredjepart, funktion LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för tredjepart

Datadelning för att spåra gods, funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för att spåra gods

Datadelning, en funktion med många möjligheter i LogTrade, fas 4: analysera

Datadelning

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER