»Automatisk avisering«

Välinformerade mottagare är glada mottagare

Med Automatisk avisering minskar antalet förfrågningar om order- och transportstatus markant.

Låt LogTrade avisera när du skapar sändningen, när paketet är på väg till mottagaren, när det sker en försening, felsortering och när den kommer fram.

Erbjud avisering med e-post, sms eller genom att skicka en aviseringslänk. Med en aviseringslänk kan mottagaren gå in och följa sändningen när som helst. Du kan också skicka sändningsstatus tillbaka in i ditt affärssystem eller din webbshop för att på olika sätt förhöja servicen till dina kunder – genom din egen plattform.

Datadelning statuspush eller statuskoder är en funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning – Statuspush

Datadelning tredjepart, funktion LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för tredjepart

Datadelning för att spåra gods, funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för att spåra gods

datadelning för analys, funktion i LogTrade, fas 3: spåra

Datadelning för analys

Datadelning, en funktion med många möjligheter i LogTrade, fas 4: analysera

Datadelning

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER