»Tidtabell«

När kan leveransen vara framme?

Om det inte framgår när leveransen kan vara framme kan du med hjälp av funktionen Tidtabell fråga LogTrade när försändelsen, som du vill skicka vid ett visst klockslag, beräknas vara framme. LogTrade uppger då dag och ungefärlig tid. Svaret får du omgående.

Prisfråga - en funktion i LogTrade, fas 1: Planera

Prisfråga

Generell bokning, en funktion i LogTrade, fas 1: planera

Generell bokning

Multi-Carrier Freight Checkout, funktion LogTrade, fas 1: Skicka

Multi-Carrier Freight Checkout

Lägg till transportörer, funktion LogTrade, fas 1: Planera

Lägg in transportörer

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER