»Returhantering«

Enkel returhantering är god service

Den kund som vet att det är praktiskt och enkelt att returnera en vara är mer benägen att återvända som kund. Detta är sant för alla kunder, inom såväl B2C som B2B.

Returhantering med LogTrade betyder bland annat att du kan skicka ut returdokument i paketet ut till kunden. På så vis snabbas returflödet upp samtidigt som sändningen tillbaka till ditt lager blir spårbara för dig.

Fakturakontroll, funktion i LogTrade, fas 4: analysera

Fakturakontroll

Contro Tower, en funktion i TA-systemet, fas 4: analysera

Control Tower

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER