Webinar LogTrade Connect for Dynamics 365 Business Central tillsammans med Cosmo Consult

COSMO CONSULT och LogTrade vill bjuda in dig till ett webinar som riktar sig till er som vill automatisera er transportadministration och enbart arbeta i Dynamics. Oavsett om ni jobbar med B2B eller B2C.

För er som skickar gods finns LogTrade Connect, en fantastisk lösning inbyggd i Dynamics. Oavsett vilken modul ni arbetar med för er godsadministration eller vilka transportörer ni använder så ger LogTrade Connect er stöd i processen. Detta innebär att ni givetvis kan välja, beställa och spåra transporter i realtid från ert affärssystem, ni behöver aldrig lämna Dynamics. Men utöver detta grundflöde finns det många fler funktioner som ger er ett mervärde i affärssystemet. Exempel på sådana funktioner är:

• Transportkostnad – Vidarefakturerar ni fraktkostnaden till era kunder? Eller är ni bara intresserade av hur ni följer upp era fraktkostnader.

• Avisering – Utöver vanlig e-postavisering till kund om att godset är på väg kan LogTrade också notisera vid olika händelser eller icke-händelser, tex utkörning pågår, godset levererat eller att godset inte hämtats ut hos ombudet etc. Självklart med er egen branding och logga.

• Uppföljning – Har godset kommit fram till kunden i rätt tid? Utifrån transportörens eller egna tidtabeller kan ni filtrera fram sändningar som borde varit framme och på så vis kan ni vara proaktiva mot era kunder. Allt för en bätre kundupplevelse.

Ta chansen att under 45 min lyssna till hur LogTrade och Cosmo Consult kan hjälpa er att effektivera er transportadministration.

Mer information och anmälan via länken:

LogTrade Connect Webinar med Cosmo Consult