»Webbinarium: Kom igång med aviseringar«

Har de fått min beställning? Har de hunnit hantera den? När kommer paketet? Alla som beställer varor online vill ha koll på ordern. Men hur får du som skickar och skapar sändningarna till ett system för aviseringar som fungerar optimalt för just din verksamhet?

Häng med på vårt webbinarium om aviseringar så får du veta hur du ska göra för att börja avisera dina kunder och hur du kan komma igång med detta redan efter någon timme. Dessutom får du veta:

  1. hur du kan göra detta utan höga utvecklingskostnader och onödiga ledtider.
  2. varför du ska jobba proaktivt med dina kunder.

Istället för att tvinga kunden att själv leta reda på informationen finns mycket goodwill och varumärkesstärkande effekter att hämta genom att se till att kunden alltid har koll på leverans- och beställningsstatus.

Webbinariet är kostnadsfritt och kommer att hållas online i cirka 20 minuter vid tre tidpunkter: På svenska tisdagen den 11/9, kl  10.00 och kl 13.30, samt på engelska onsdagen den 12/9 kl 10.00.

Anmäl dig genom att trycka på någon av de röda ”knapparna” här nedan.

Svenska: 11/9 kl 10:00

Svenska: 11/9 kl 13:30

English: 12/9 kl 10:00

automatisk avisering
LogTrade räddar världen - webbinarium

Webbinarium: Så här löser du ”världsproblemen” med LogTrade

Microsoft Dynamics

Forum Dynamics 2018

Vad är AI baserad TA?

Webbinarium: Tilläggsfunktioner

Så här fungerar LogTrade med Pyramid

Webbinarium om transport-kostnader

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER