Willab Garden – anpassar leveranserna

När du handlar in vårens trevligheter från Willab Garden får du numera hem försändelsen med det bästa leveransalternativet.

Willab Garden har nämligen gjort det lättare, och kanske till och med roligare, att handla online. I deras checkout blir du numera erbjuden det lämpligaste leveransalternativet baserat på hur stort och tungt ditt paket är. Det vill säga vilken viktklass det hör till.

Behöver du till exempel en grillborste skickas det till ditt närmsta postombud: Vilket ombud det är syns klart och tydligt på en karta i checkouten. Om du köpt en eller flera ”halvtunga” varor får du det hemlevererat. Och om du valt att köpa ett helt växthus, som deras sagolika Victoria, kör Willab Garden hem det till dig med en av deras egna bilar.

En enkel plugin

Willab Garden kan erbjuda sina kunder olika leveransalternativ genom LogTrades Multi Carrier Freight Checkout. Ett plugin där de själva kan bestämma vilka leveransalternativ de vill erbjuda sina kunder. Den går exempelvis att ställa in så att kunden själv kan få ta ställning till vilket leveransalternativ som passar henne eller honom bäst.

LogTrades Multi Carrier Freight Checkout är transportörsneutral.

Vill du veta mer? Hör av av dig.

Läs gärna: Logistics for E-commerce Platforms–and How to Convert More Customers With it