»Webbinarium: Tilläggsfunktioner«

Får du ut det mesta av LogTrade idag?

Det här webbinariet hölls den 18 april. Välkommen att se den sparade inspelningen på följande länk:

WEBBINARIUM OM TILLÄGGSFUNKTIONER

Från returhantering till smidig checkout-lösning, och allt däremellan. I det här webbinariet kommer jag, Malin Borg, visa dig vilka möjligheter som finns tillgängliga i LogTrades TA-system. Tilläggsfunktioner som du kanske inte visste fanns och som rätt använt kan ge dig goda effekter i din transportadministration och leveransservice.

Webbinariet varar i 20 minuter och kommer att ges vid tre tillfällen under vecka 16, 2018, varav ett är på engelska.

Varmt välkommen

This webinar will be offered in both Swedish and English, date and time are presented below.

Det här webbinariumet har redan varit. Hör gärna av dig om du vill ha mer information.

Vad är AI baserad TA?
automatisk avisering

Webbinarium: Kom igång med aviseringar

LogTrade räddar världen - webbinarium

Webbinarium: Så här löser du ”världsproblemen” med LogTrade

Microsoft Dynamics

Forum Dynamics 2018

Så här fungerar LogTrade med Pyramid

Webbinarium om transport-kostnader

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER