Webbinarium

Så här fungerar LogTrade med Pyramid

Webbinarium: Ha transportadministrationen i affärssystemet och automatisera den.

Det här webbinariet hölls den 12 april 2018. För mer information kontakta Invid genom följande länk:

INVID

INVID bjuder på ett snabbt och informativt webbinarium tillsammans med LogTrade. Webbinariet riktar sig till dig som skickar gods och har affärssystemet Pyramid – och vill kunna hantera din leveransservice och transportadministration på ett så automatiserat och genomtänkt sätt som möjligt.

Lär dig hur du kan beställa och spåra sändningar i realtid inifrån Pyramid och få inblick i hur du kan arbeta med till exempel fraktval, transportkostnader, aviseringar, låta kunden välja transportprodukt i checkouten, med mera. Allt tack vare en online-integration mellan vår plattformen för transportadministration – LogTrade Connect – och affärssystemet Pyramid.

TID: 12 april kl 09:00-10:00

LÄS MER OCH ANMÄL DIG SENAST DEN 6 APRIL HÄR.