Bygglogistik

Bättre bygglogistik tillsammans

bygglogistik, murare, kvinna, gul hjälm

Hur kan standardiseringsarbetet för leveransprocesser inom byggindustrin förbättras? Nu på torsdag, den 8 februari, befinner sig Karl Björk från LogTrade på BEAST i Stockholm för att vara med i ett angeläget utvecklingsarbete.

LogTrade är sedan flera år medlemmar i BEAST, som står för Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard. Det är byggbranschens mötesplats för e-affärer där företag och organisationer från verksamhetsområdets olika delar avhandlar allt som rör e-handel inom business to business, från EDI-frågor till webblösningar och e-kommunikation. BEAST bedriver numer också angelägna utvecklingsprojekt för att specifikt förbättra bygglogistiken.

Under torsdagens heldagsmöte i BEAST logistikutskottet står, bland annat, följande fråga på agendan:

Hur kan standarden för leveransprocesser inom byggindustrin förbättras.

Karl Björk ser fram emot en dag där innovativa lösningar för bättre bygglogistik diskuteras. Som representant för LogTrade kommer han bidra med viktiga förslag och infallsvinklar på hur TA-systemet kan bistå i utvecklingsarbetet. Som brygga mellan leverantörerna och byggentreprenörernas system är TA-systemets roll lika ofrånkomlig som det goda samtalet och samarbetet.

Vill du veta mer om transportadministration, bygglogistik och starka integrationer, kontakta gärna Karl Björk på

karl.bjork@logtrade.se

Läs mer: Bygglogistik och orderprocesser – tre vanliga utmaningar