»Track and Trace«

En process för att bestämma statusen, inklusive nuvarande och tidigare platser, ägande och annan information, av ett produktobjekt i en försörjningskedja.

Transportetikett

En transportetikett är en klisteretikett med streckkoder som sätts på paket/gods. Alla paket eller försändelse ...

Läs vidare

Fraktsedel

Fraktsedel är ett dokument, vanligtvis en A4, med en summering av alla kollin i en sändning. Den ska inte blan ...

Läs vidare

Fraktetikett

En fraktetikett är en klisteretikett med streckkoder som sätts på paket/gods. Alla paket eller försändelser so ...

Läs vidare

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER