Logistik Magento

Skickar du paket från en webbshop byggd på e-handelsplattformarna Magento eller Magento 2. Då hör du till en växande skara e-handlare som hittat ett snillrikt system för din nätbutik. Men tänk om du kunde boosta logistiken så att dina kunder blir märkbart nöjdare. Exempelvis genom att låta mottagaren bestämma hur och av vem paketet leveras.

Logistik och transportadministration för Magento låter ungefär lika roligt som moms och bokföring. Ingen älskar det men alla som bedriver e-handel måste förhålla sig till det. Därför bör du alltid välja ett system som gör tråk-jobbet åt dig.

Men det handlar inte bara om att du ska kunna frigöra värdefull arbetstid här och nu – utan också om att få ett system på plats som är byggt för att fungera som en turbo för din tillväxt.

Sambandet – logistisk, Magento och tillväxt

Vill du som e-handlare med Magento, eller Magento 2, växa bör du alltså ha ett system som kan administrera logistiken och transporterna, det vill säga leveranserna och returerna, på ett så automatiserat sätt som möjligt. Konkret behöver du ett fungerande och automatiserat transportadministrativt system – ett TA-system.

Tänk vad skönt när telefonsamtalen från kunder som undrar “Var är paketet?” försvinner istället för paketen.

Läs också: Vad är TA-system?

Värdet av ett automatiserat system för logistiken genom Magento kommer nämligen växa i takt med att efterfrågan på dina varor stiger. I synnerhet om det är inbyggt i Magento och proppfullt med smarta funktioner. Där kommer det smörja det logistiska flödet och din e-handel så att du kan ge dina kunder snabbare leveranser, full kontroll på var beställningen är och makten över leveranssättet. Samtidigt som du själv kan jobba mindre.

Men hur då, då?

Läs också: När ingen längre arbetar med Transportadministration

Med LogTrade och LogTrades Multi Carrier Checkout

Med Magento har du en lösning för din e-handel som sitter som handen i handsken, byggd för att ge dig som e-handlare total kontroll.

Du bestämmer själv vilka transportörer som dina kunder får välja mellan.

LogTrade är i sin tur också byggt för att ge dig som e-handlare total kontroll. Det är därför vi klippt och skurit fram en TA-modul och en Multi Carrier Checkout.

“Multi Carrier …” vadå?

I samarbete med PostNord har vi utvecklat en Multi Carrier Checkout. Med den kan du som  e-handlare med Magento erbjuda dina kunder:

 • Nya leveransalternativ som enkelt konfigureras i plattformen. Det krävs ingen utveckling.
 • Leveransalterantiv som anpassar sig efter var kunden finns, så att kunden kan välja det service-ställe som passar henne bäst från en karta.
 • Grafisk återgivning av transportörerna och deras leveransalterantiv – så att kunden – superenkelt och helt utan att tappa humöret – kan välja som hon vill baserat på variabler som pris eller snabb leverans.

Checkout:en är visserligen utvecklad i samarbete med Postnord – men kan användas med många andra transportörer och deras tjänster. Du bestämmer själv vilka transportörer som dina kunder får välja mellan. Om du till exempel vill inkludera DHL, Bring eller Budbee i din checkout så går det hur bra som helst:

Dina kunder ser då DHL:s så kallade service points på en karta, och kan till exempel välja hemleverans med Bring eller Budbee.

Jag har Magento, vilka transportörer stödjer TA-systemet och Checkouten?

Några av de transportörer som du kan välja mellan är

 • Best
 • Bring
 • Budbee
 • DHL
 • FedEx
 • GLS
 • PostNord
 • Schenker
 • TNT
 • UPS

Och många fler. Om du undrar över en transportör som inte finns med på listan? Kontakta oss.

 

Gör din Magento till en logistisk raket

Checkouten finns som en widget som kan kopplas in på din Magento. Det är enkelt att fixa. Du får en färdig plugin. Det betyder att du kan göra alla dina inställningar för leveransalternativen direkt i plattformen.

Sugen på att turboboosta din e-handel?

De ändlösa möjligheterna att skapa nöjdare kunder finns ett knapptryck bort. Kontakta oss för skaffa dig både TA-modulen och Multi Carrier Checkouten i ett svep, eller var för sig. Två små superhjältar värda sitt ego i guld.

Och du, Checkouten är helt neutral. Du måste inte ha LogTrades TA-lösning för att använda den. Den fungerar också om du har eller vill ha en annan TA-lösning. Just saying.