TA-SYSTEMET SOM JOBBAR ÅT DIG

Hjärtat i vårt TA-system är en molnbaserad teknologi som aldrig vilar. Den är byggd för att vara inbyggd i affärssystem, men också i lagersystem och e-handelsplattformar. Där verkar den utan att synas, för att ge våra kunders transport- och leveransflöden en stabilare puls - dygnet runt. Med allt vad det innebär i form av positiva effekter på antalet hanterade order per timme, överblick, spårbarhet och annat transportrelaterat – helst med så lite mänsklig inblandning som möjligt.

VAD ÄR ETT TA-SYSTEM?
Emoji_Sun_Behind_Cloud_Emoji_grande

MOLNET

Obegränsat med utrymme, adaptivt och blixtsnabbt. Här omvandlas transportdata till kunskap du kan agera på, nu och imorgon.

klocka

REALTID

När kommer varan? Var är komponenten? Ett oavbrutet flöde av transportinformation gör att verksamheten kan planera produktionen.

computer

INBYGGT

LogTrade integreras i ditt affärssystem. Sedan växer den automatiskt i takt med din verksamhet. Och är alltid uppgraderat.

När frakthanteringen digitaliseras

Ett paket färdas över hav och land. Hur väl den resan slutar hänger på hur friktionsfritt informationen om försändelsen färdas i den elektroniska dimensionen. Men resan genererar också ny information - data - om dina transporter och leveranser. Data är vår tids olja. Genom att raffinera den till högoktanig kunskap kan den nyttjas till att driva din verksamhet mot nya mål. Ett mer hållbart och explosivt bränsle har världen aldrig skådat. Därför är det är med stolthet vi erbjuder ett TA-system som kan förse dig med ett drivmedel deluxe. Är du redo att trycka plattan i mattan?

Vilka funktioner önskar du?

LogTrade möjliggör hela transporten och erbjuder en rad olika funktioner före, efter och under olika stadier av leveransen. Behöver du fler funktioner – eller mer funktionalitet – än vad du trodde från början öppnar vi upp det åt dig.

1_fore_sandningen

PLANERA

 1. Multi Carrier Checkout
 2. Tidtabell
 3. Bokning
Jag vill veta mer
2_skapa_sandningen

SKICKA

 1. Webinterface
 2. App för mobilen
 3. Batchimport
 4. Automatiskt pris
 5. Automatiska transportörsval
 6. Automatisk konsolidering
 7. Kundunik validering
Jag vill veta mer
3_folj_sandningen

SPÅRA

 1. Avisering
 2. Datadelning
Jag vill veta mer
4_efter_leverans

ANALYSERA

 1. Datadelning
 2. Statistik och uppföljning
 3. Fakturakontroll
Jag vill veta mer

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER