Webbinarium

»Så här fungerar LogTrade med Pyramid«

Webbinarium: Ha transportadministrationen i affärssystemet och automatisera den.

INVID bjuder på ett snabbt och informativt webbinarium tillsammans med LogTrade. Webbinariet riktar sig till dig som skickar gods och har affärssystemet Pyramid – och vill kunna hantera din leveransservice och transportadministration på ett så automatiserat och genomtänkt sätt som möjligt.

Lär dig hur du kan beställa och spåra sändningar i realtid inifrån Pyramid och få inblick i hur du kan arbeta med till exempel fraktval, transportkostnader, aviseringar, låta kunden välja transportprodukt i checkouten, med mera. Allt tack vare en online-integration mellan vår plattformen för transportadministration – LogTrade Connect – och affärssystemet Pyramid.

TID: 12 april kl 09:00-10:00

LÄS MER OCH ANMÄL DIG SENAST DEN 6 APRIL HÄR.

Vad är AI baserad TA?

Webbinarium: Tilläggsfunktioner

Får du ut det mesta av LogTrade idag? Från returhantering till smidig checkout-lösning, och allt däremellan ...

Läs vidare

Webbinarium om transportkostnader

Har du kontroll på dina transportkostnader och transportfakturor eller går du ibland back på vissa sändningar? ...

Läs vidare
Datadelning

Webbinarium

Webbinarium om datadelning

Så här ger du dina kunder koll på alla deras sändningar, så de inte behöver ringa och fråga. Samtidigt slipper ...

Läs vidare

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER